Het is alweer 2017. Hoewel ik eerst niet zo enthousiast was over dit nieuwe jaar (’17, vind ik gewoonweg een lelijk getal), zie ik nu in de komende 365 dagen een hoop kansen, uitdagingen en avonturen voor me liggen. Zoals jullie wellicht weten heb ik vorig jaar mijn ‘opleiding’ personal styling bij de Style School van Danie Bles afgerond en ben ik hard van start gegaan om mijn bedrijfje op te tuigen. Een Instagram account, Facebook, Twitter, een website, een mailaccount en ga zo maar door. Hoewel het er allemaal nog niet helemaal perfect uit ziet (hier spreekt miss perfectionist), ben ik trots op wat ik al allemaal op poten heb kunnen zetten in 2016, ondanks de hoge hindernissen die ik op zowel de zakelijke als persoonlijke weg ben tegengekomen.

Eén van mijn doelstellingen voor 2016 was om een Online Personal Branding Guide voor jullie te maken om jullie een steuntje in de rug te geven, op zoek naar je personal brand en eigen stijl. Een dag heeft echter maar 24 uren en een jaar maar 365 dagen. Met mijn nieuwe baan als PR consultent bij Check-in PR, is het me dan ook niet gelukt om dit project tijdig af te ronden. Geen man over boord, we gaan er gewoon mee verder. In het eerste kwartaal van 2017 download je op mijn site een handleiding die jou verder gaat helpen. Mocht je daarna meer hulp wensen, laat het dan weten en ik help je persoonlijk verder!

Dat brengt mij bij het punt ‘het stellen van doelen en het najagen van je ambitie’. Door doelstellingen te zetten kun je een plan uitstippelen, een route om je verder te helpen met het naleven van jouw ambities. Soms zit het mee, soms zit het tegen, daar hebben we allemaal last van. Zorg dat je je doelstellingen helder formuleert (SMART) en spreek deze doelstellingen uit naar je omgeving. Met steun van de mensen om je heen zal je merken dat je meer bereikt. Ontbreekt die steun vanuit je directe omgeving? Laat de moed niet zakken en begeef je onder mensen zoals jij. Ga naar netwerkevenementen, volg lezingen en workshops en probeer mensen die jouw hulp wel kunnen gebruiken eens vrijblijvend te adviseren. Zo ben ik bijvoorbeeld Hedwig van Stijlburo FESTIV tegen gekomen en Melle Bouwhuis van de blog Thank God it is Monday. Beetje bij beetje zal je merken dat je dichterbij komt, bij het leven van jouw droom.

Heel veel succes in het nieuwe jaar! Laat me vooral weten waar je mee bezig bent en waar ik je eventueel mee kan helpen.

Een stijlvol en gelukkig 2017!

Liefs

 

 

Leave a comment