Make your own!

Customized sneakers, we zijn dol op! Met recht kunnen we dit type schoenen wel favoriet noemen in ons kikkerland. Leuk om allemaal op Nike Airforce, Vans en Adidasjes te lopen, maar nóg leuker is jouw paar sneakers net dat beetje meer ‘jou’ te maken. Wil jij jouw paar sneakers customizen? Hier kun je terecht!

Nikes your way

Op de website van Nike kun je jouw eigen customized sneakers maken. Kies het type sneakers dat je in jouw kast wilt hebben staan, de kleuren, verfraai je schoenen met initialen, and so on… Zelf de kleur zool is te kiezen! En natuurlijk gaat mijn hart sneller kloppen van deze roze gummie look.

Customized sneakers
Nike Airforce 1 Low

Vans off the wall

Ook het merk Vans biedt de mogelijkheid om je schoenen te customizen. De opties zijn eindeloos en vrijwel alle onderdelen van de schoen zijn naar keuze te kleuren.

Customized sneakers
Mijn customized VANS

The custom movement

Op de website van ‘The Custom Movement‘ zijn kunstwerkjes van sneakers te koop. Een stel kunstenaars buigt zich over diverse type sneakers voor het creëren van ware kunstwerken.

Customized sneakers
Superstar ‘scenario’

Zelf aan de slag

Ben je zelf een enorm creatieve geest? Dan kun je natuurlijk ook zelf aan de slag! In winkels en op internet vind je diverse shops die leerverf verkopen. Zoek inspiratie op Pinterest, scroll eens door je Instagram feed, of laat je inspireren door kunstwerken uit de musea. Er zijn geen grenzen! Voor de finishing touch; speel met gekleurde veters, kralen, verf en ga zo maar door.

Meer schoenentrends? Deze schoenen helemaal on trend deze zomer.

Leave a comment

Copyright © Stylemybrand