Keep the Sunny side up!

Het is zonnig buiten en dat is meer dan genoeg reden om eens te kijken naar de zonnebrillen trends van Lente Zomer 2020. Durf anders te zijn met rare vormen, brillen met cateye vleugels of best lief in pastelkleuren. Dit zijn de zonnebrillen trends van 2020!

Retro

De retro-look is dit seizoen helemaal trendy! Stippenjurken, kleurrijke haarbanden, kittenhielen … Deze mode-outfits worden aangevuld met een old school pilotenzonnebril of een flatterende cat eye-bril.

Max Mara MM Marilyn/G 201649-2M2/IR-53 | € 199

Pastel

Naast bruine, zwarte en rode zonnebrillen zien we in de nieuwe collectie SS2020 veel pastelkleuren. Van heerlijk groen tot suikerspin roze. Deze kleuren passen perfect bij een gebruinde huid. Wil je een statement maken? Kies een outfit, geheel in dezelfde kleur als je bril. Maakt je look net iets minder ‘lief’.

Diesel DL0276-72G-52 | € 114

Ronde glazen

Ronde bril? John Lennon heeft ze beroemd gemaakt! Het subtiele montuur met zijn kleine ronde bril werd al snel iconisch en werd omarmd door vele hippies, waaronder je ouders? Groot, klein, stevig montuur of subtiel .. De mogelijkheden zijn eindeloos en voor elk budget vind je bijpassende zonnebrillen.

Ray-Ban Ja-Jo RB3592-9035C6-55 | € 109

Transparant

Het transparante montuur voor “gewone glazen” heeft al terrein gewonnen, wat nu terugkomt in de zonnebrillen trends van SS2020. En dat is goed nieuws! Waarom? Een transparant brilmontuur past bij elke huid-, haar- en oogkleur .. en is te combineren met vele outfits.

Diesel DL0283-26U-49 | € 112

Odd shapes and prints

Absoluut mijn favoriete trend! De vreemde vormen en prints .. Je moet een beetje stoer zijn om deze trend te dragen, belangrijk is dat de zonnebril je niet afleidt van jou als persoon. Ik ben verliefd op de luipaardzonnebril van Kate Spade, die nu helemaal trendy is door de print en de vleugelvorm. Andere vormen die je in de winkels tegenkomt zijn de zeshoek, de driehoek en de zonnebril met schild.

Kate Spade Jalena/S 200680-7RM/9O-49 | € 139

Mixing trends

Durf anders te zijn, durf de zonnebriltrends van 2020 te mixen. Kies voor een vreemde vorm in een niet zo veel voorkomende kleur en durf een print uit te proberen. Wil je het proberen, maar een beetje eng omdat je er niet clownesk uit wilt zien? Houd je outfit eenvoudig en werk je weg naar je stijl.

Versace
Just Cavalli

Leave a comment

Copyright © Stylemybrand