Diensten

Fashion
Hulp van een stylist

Wardrobe sessie

€ 16995
Tijdens een persoonlijke sessie van 2 uur help ik je met het maken van een garderobeplan. Dit betekent het reorganiseren van jouw wardrobe en het creëren van nieuwe outfits met bestaande modestukken. Aan het einde van deze sessie weet je hoe je jouw huidige garderobe moet stylen, wat er ontbreekt om (nieuwe) favoriete looks te creëren en welk type kleding het beste bij je past.
Maak een afspraak
Fashion
Shopping

Personal Shopping

€ 219,95
Geen zin om te shoppen? Ik help je met de aanschaf van jouw nieuwe garderobe. Uitzoeken, bestellen, doorpassen. Je gaat weer stralend het nieuwe seizoen in! Prijs gebaseerd op maximaal 2 uur.
Fashion
Online stijladvies

Online Blueprint

€ 69
Koop je online Stylemybrand Styling Blueprint! Weet je niet zeker wat je moet dragen of hoe je items uit jouw kast moet combineren? Stuur mij jouw stylingvraag en ik bezorg je een online stylingblauwdruk, gebaseerd op jouw stijl en lichaamstype. Denk aan 'hoe draag ik mijn splinternieuwe trui' of 'hoe combineer ik dit en dat item uit mijn kast?'.
Vraag aan
Copywriting
Schrijfstijl

Copywriting & editorials

Op aanvraag
Bent je op zoek naar een (mode- of beauty) editor voor jouw media outlet of merk? Neem contact op, dan bespreek ik graag met je wat ik voor je kan betekenen. Ik heb ervaring met schrijven voor verschillende merken uit verschillende branches zoals de reisbranche, de modebranche en de evenementenbranche. Sprankelende teksten met een oproep tot actie en doordachte boodschappen. Laten we jouw bericht samenstellen.
Contact
Workshops
Leren

Presentaties en workshops

Op aanvraag
Styling, presentatie en (personal) branding zijn mijn passie. Interesse in een workshop branding of seminar over 'presentatie' voor een groep vrienden, je collega's of anders? Als spreker in het openbaar zorg ik voor een ochtend- of middagsessie, waarbij het publiek kan leren zich beter te presenteren en te werken aan hun persoonlijke merken en dus die van het bedrijf.
Contact

Copyright © Stylemybrand