Een zomerse duik in signature Doutzen Kroes stijl

Deze zomer slaat Hunkemöller voor de laatste keer de handen ineen met Nederlands topmodel Doutzen Kroes voor een waanzinnige swimwear collectie: Doutzen Summer Stories. De swimwear collectie is geïnspireerd op stranden en omliggende heuvels. De collectie bestaat uit gevarieerde stijlen tops, van bandeau tot balkon fits, in een breed kleurenpalet. Een reis terug naar de schoonheid van de natuur, voor vrouwen van alle vormen en maten. De eye-catcher van dit seizoen is de gehaakte bikini, deze kan eenvoudig worden omgetoverd van een strand naar een glam look.

Doutzen Swim

Doutzen summer stories: duurzaamheid voorop

De natuur staat in de (voorlopig) laatste zomercollectie van Doutzen x Hunkemöller voorop. Het lingeriemerk en Doutzen Kroes nemen hun verantwoordelijkheid dan ook serieus wanneer het gaat om duurzaamheid. De Cali, Malibu en Paradise collectie zijn gemaakt van stoffen van gerecyclede plastic flessen. Aan de hangtag van de items is een REPREVE® fles label bevestigd. Verder wordt er bewustwording gecreëerd voor het schoonhouden van omgeving en stranden, middels de online beschrijving van de verschillende fashion items uit de collectie.

Kleuren en ontwerpen

Alle ontwerpen in de collectie zijn perfect gestroomlijnd in verschillende klassieke en verfijnde vormen. Gemaakt in texturen waaronder jacquard en gehaakte tops. Voor de collectie zijn veelal natuurlijke en aardse kleuren gebruikt, maar ook klassiek zwart, een eye-catching zebraprint en de kleuren donkerrood en ceder groen. Deze kleuren staan overigens pérfect bij elk huidtint. De Doutzen Summer Stories collectie is met recht de showstopper in de reeks van samenwerkingen tussen het Nederlandse topmodel en het lingeriemerk.

In winkels en online

De Doutzen Summer Stories collectie is beschikbaar in de cupmaten A – H, dames van alle maten kunnen deze zomer dan ook van de glamour van het topmodel genieten. Vanaf 1 juni is de collectie beschikbaar in de Hunkemöller winkels en online.

Leave a comment

Copyright © Stylemybrand