Hunkemöller’s reis naar duurzaamheid: join the movement

Hunkemöller, Europa’s leidende en snelst groeiende lingeriemerk met 929 winkels in 19 landen, lanceert Together Tomorrow. Wat het is? Een initiatief gericht op het verenigen van al haar activiteiten die zorgen voor de planeet en haar mensen. Van duurzame producten tot het welzijn van medewerkers en van dierenwelzijn tot diversiteit. De ambities van het Nederlandse bedrijf zijn hoog. Hunkemöller zet zich nu meer dan ooit in voor een positieve impact op de planeet en haar mensen. Beter voor de planeet, beter voor mensen en beter samen. Lees over Hunkemöller’s reis naar duurzaamheid.

Hunkemöller’s reis naar duurzaamheid

Hunkemöller’s duurzaamheidsstrategie is gebaseerd op de doelstellingen van de Verenigde Naties voor duurzame ontwikkeling. Door een holistische en duurzame aanpak van alle bedrijfsprocessen, wordt de juiste balans gevonden voor mensen, planeet en winst. Elk jaar wordt hierover gedetailleerd gerapporteerd in het duurzaamheidsverslag van de organisatie. Concreet zijn er voor 2024 drie ambitieuze doelen vastgesteld:

  • Het zorgen voor eerlijke arbeidsomstandigheden voor 65.000 werknemers. Hoe? Door het verbeteren van de gezondheid, veiligheid, gelijkheid en ontwikkeling op de werkplek
  • Het verminderen van de milieu-impact van directe en indirecte activiteiten met 20%
  • Het motiveren van klanten en werknemers voor het leiden van een gezonder, actiever, diervriendelijker en duurzamer leven

Samen voor een duurzamere wereld

Klanten kunnen meedoen aan Hunkemöller’s reis naar duurzaamheid door de hashtag #HKM20FOR2020 te gebruiken. Hunkemöller gelooft sterk in het creëren van een gezamenlijke verantwoordelijkheid in deze duurzaamheidsreis. Daarom staat het komende jaar in het teken van een ‘call to action’ aan iedereen, om samen de wereld te veranderen. Van medewerkers, partners en externe stakeholders, tot de Hunkemöller Sheroes (klanten). Om dit gemakkelijker te maken, werd #HKM20FOR2020 in het leven geroepen. Inclusief twintig eenvoudige tips voor een duurzamer leven. Denk hierbij aan het minimaliseren van retouren door het kennen van jouw maten, recycling, het samen kopen met vrienden om extra verpakking en leveringen te besparen en voorzichtig te zijn met het wassen van de items. Naast deze tips krijgen klanten met de handige WEAR, CARE & REPAIR-tips voorlichting over hoe kleding en lingerie langer meegaan, en hoe zij kunnen helpen de planeet te redden en met donaties anderen kunnen helpen.

Meer informatie

Meer weten over deze beweging? Bezoek de website togethertomorrow.hunkemoller.nl

Leave a comment

Copyright © Stylemybrand