myFirst Insta 2

Kidstech.world lanceert de myFirst Camera Insta 2  voor kinderen

 

myFirst Insta 2

13 december 2022 – Het Nederlandse bedrijf Kidstech.world lanceert als exclusieve importeur van het populaire Singaporese tech-merk myFirst, de handzame, lichtgewicht kindercamera myFirst Insta 2 in de Benelux. Na groot succes op de Aziatische markt en in de VS, is de camera inclusief ingebouwde inktloze printer – speciaal ontworpen voor kinderen – nu ook in Nederland verkrijgbaar; online via Kidstech.world en bij een selectie van aangesloten retailers. De myFirst Camera Insta 2 brengt het plezier van interactief speelgoed samen met de technologie van nu. Kidstech.world inspireert kinderen met de komst van deze camera om met een ontdekkende blik naar de wereld om hen heen te kijken. Het speelgoed werd in 2021 door Dadsnet bekroond met een award voor ‘Best Imaginary Toy’ en ‘Best Tech Toy’.

Camera’s voor kinderen

Anno 2022 worden kinderen grootgebracht met de nieuwste technologieën én de telefoons van hun ouders. Filmen, vlogs en selfies maken, behoren tot de orde van de dag. Met de myFirst Insta 2 camera is het mogelijk om kinderen zelfstandig en veilig aan de slag te laten gaan met hun eigen device-op-maat. De lichtgewicht 12MP digitale foto-videocamera met interne thermische en inktloze printer staan garant voor heel veel speelplezier en de ontwikkeling van het creatieve brein van kleuters tot tieners. “De myFirst Camera Insta 2 zet kinderen aan tot het ontwikkelen van hun creatieve vaardigheden, en helpt hen spelenderwijs hun leefwereld vast te leggen zoals zij het zien. Laat je als ouder verrassen en inspireren door de blik van je kind, en ga samen op ontdekkingstocht!” , aldus Hanneke Matthijssen van Kidstech.world.

Specificaties

• Scherm: 2,4” IPS-kleurenscherm

• Fotoresolutie: 12MP/8MP/5MP

• Videoresolutie: 1920*1080 / 30fps

• Batterijcapaciteit: 1500mAh

• Oplaadtijd: 2,5 uur

• Opslag: geheugenkaart tot 32GB

• Cameragewicht: 8,2 oz / 232 g

ADVIES VERK. PRIJS: € 99,00

Wat zit in de doos

• myFirst Camera Insta 2

• Oplaadkabel

• Verstelbaar nekkoord

• 2x rol thermisch papier

• 1x rol thermische sticker

• Handleiding

Over myFirst

myFirst is één van de grootste spelers van technisch kinderspeelgoed in Azië, met sinds 2022 diverse afzetpunten in Europa en de VS. Het merk is opgericht door een team van ‘super-vaders’ die de technologie van nu verwerken in het ‘goede oude’ speelgoed uit hun jeugd. De missie van myFirst is om de manier waarop kinderen leren spelen opnieuw te ontwerpen, en een gemeenschap te creëren waarin kinderen kunnen opgroeien met technologie die op een veilige manier wordt geïntroduceerd. myFirst staat voor producten van hoogwaardige kwaliteit, die duurzaam en child-proof zijn. Het merk won met de myFirst Camera Insta 2 en award voor ‘Best Imaginary Toy’ in 2021. 

Over KidsTech World

Kidstech.world is de Nederlandse aanbieder van technologisch kinderspeelgoed dat kinderen inspireert om via de fun en slimme toepassingen van technologie hun creativiteit en talenten te ontwikkelen. Als exclusieve distributeur van het populaire kinder tech-merk myFirst, timmeren oprichters Hanneke en Jos hard aan de weg om kinderen uit de Benelux kennis te laten maken met dit trendy tech-speelgoed. Het bedrijf hecht veel waarde aan de kwaliteit en duurzaamheid van al de producten in het assortiment en streeft ernaar uit te groeien tot de betrouwbaarste partij voor kindertechnologie in de Benelux. Kijk voor meer informatie op https://www.kidstech.world/