Glimmende trend

Latex, de nieuwste fashion trend, gespot op verschillende catwalks met de najaarsmode voor 2020. Lange slanke benen omringt door een plastic laagje schreden over de catwalk. Van broeken tot jurken en coltruien, latex is niet enkel meer voor in de slaapkamer, maar vindt zijn weg naar de straten van de grootste steden. Gecombineerd met meer behoudende klassieke fashion items is deze trend zo gek nog niet. Latex, spotten we jou deze winter in deze fashion trend?

Saint Laurent

Latex in zwart, aubergine paars, gecombineerd met wollen blazers en rokken. Saint Laurent bewijst dat latex een bijzonder mooi fashion statement kan zijn.

Latex fashion trend

Balmain

Ook Balmain hult zijn modellen in strakke latex-pakken. Van okergeel tot beige, oud roze en bruin. Zelfs de handen worden door Balmain gehuld in het loei strakke materiaal. Door het gebruik van striksluitingen en de juiste snit, worden de lijven van modellen én influencers als Kim Kardashian gekneed naar het ultieme vrouwelijke silhouet.

Latex fashion trend

Harikrishnan

De opblaasbare latex broek van graduate van de Londen School of Fashion, Harikirshnan, ging viral. De kleurrijke latex pofbroeken stalen de show op de catwalk én in de media. Met het gebruik van het materiaal wilde hij het publiek shockeren. Latex wordt namelijk vooral in verband gebracht met een fetisjh.

Latex fashion trend

Gaan we deze trend terug zien bij de massa?

Naast bovenstaande designers, maken modehuizen als Alexander McQueen, Versace en Stella McCartney ook gebruik van het vegan materiaal. Met het materiaal kun je de illusie van een tweede huis creëren, maar of het ook echt heel draagbaar is? Latex, de nieuwste fashion trend? Oordeel zelf..

Leave a comment

Copyright © Stylemybrand