No.6 the EXTRAVAGANCE collection 2020.

Excited om je collectie nr. 6 voor te stellen, de Extravagance Collectie! Het idee van de collectie ontstond in Puglia, Italië. In Otranto, op een vintage markt, vond Marlous prachtige vintage buttons, à la Versace style. De leeuw op de knop inspireerde haar om een bijzondere collectie te maken. In het hart van Italië was de start van de Lion Collection geboren.

De collectie is een mix van strakke lijnen en ronde vormen die een gevoel van klassieke en tijdloze stijl belichamen. In combinatie met de leeuwenstukken creëert het een extravagante elegantie met een vintage uitstraling. Mix de parels uit de Solid Gold-collectie om die verheven Chanel-look te creëren.

Sustainability

Het klimaat wordt een steeds belangrijker onderwerp. Op de dag dat Marlous het bedrijf begon, werkte zij het liefst met pure metalen zoals messing, zilver en massief goud. Ze houd niet van het gebruik van lagen, omdat het naar haar mening niet duurzaam is. Messing is een metaal dat al eeuwenlang wordt gebruikt als een half kostbaar alternatief voor goud. Alle metalen zijn door de klant te polijsten met de MVDT Care set.

www.mvdtcollection.com

Leave a comment

Copyright © Stylemybrand