Personal Styling

SHARE YOUR STYLE CREATE YOUR BRAND

Benieuwd hoe een styliste jou zou kleden? Heb je een bijzondere gelegenheid op de planning waarvoor jij wel wat stylingadvies kan gebruiken? Of vind je het gewoonweg lastig om te bepalen welke items jij nodig hebt voor die modieuze representatieve look? Van een wardrobeplanning tot een personal shoppingsessie in Amsterdam. Ik help je de look te vinden die bij jou past.

Personal style guide

Advies op maat

Lijkt het jou leuk om advies te krijgen over jouw kledingstijl van een stylist? Benieuwd wat voor kledingadvies jij zou krijgen? In een online style guide geef ik jou advies op maat en beantwoord ik jouw stylingvraag. Een mooie laagdrempelige manier om kennis te maken met het werk van een stylist.

Online style guide – € 89,95

Wardrobe check

Op zoek naar jouw basisgarderobe

Tijdens de wardrobe planning sessie duik ik jouw kast in voor het selecteren van jouw kleding en het vormen van een gedegen basisgarderobe waarmee je de komende tijd vooruit kan. Duurzaamheid, kwaliteit van de kledingstukken, uitstraling en onderhoudsgemak staan centraal. Aan het einde van deze sessie weet jij weer wat je in de kast hebt hangen en ben je in staat om nieuwe verrassende combinaties te maken met jouw bestaande garderobe.

Wardrobe check – maximaal 2 uur: € 169,95

Personal shopping sessie

Op zoek naar jouw basisgarderobe

Ben jij op zoek naar een outfit voor een speciale gelegenheid? Of heb jij net een wardrobe check laten doen en wil je jouw garderobe aanvullen met duurzame mooie nieuwe items? Tijdens een personal shoppingsessie help ik je de juiste items te vinden voor die perfecte look. Jij bepaalt het shopbudget waarmee ik aan de slag ga. Online, dan wel fysiek in Amsterdam.

Personal shoppingsessie – maximaal 2,5 uur € 219,95

ZIJ GINGEN JE VOOR

“Eline is competent, professional and has a great talent to help people find their best self. I was very happy with her and fully recommend the Wardrobe Session of Stylemybrand for anyone who wants to learn a little more about themselves and their wardrobe.”