Private collectie voor jouw ‘private’ home stay

Het is tijd voor sexy lingerie in deze toch wat saaie tijden van corona! ‘Life is too short to wear boring undies’, en dus ging ik voor jullie op zoek naar sexy lingerie om jouw home stay én slaapkamergeheimen een boost te geven. Deze quarantaine periode is de perfecte gelegenheid om jouw lingeriegarderobe onder handen te nemen, versleten items de deur uit te doen en je collectie een update te geven. Daag jezelf en je lover uit en kies voor een uitdagende look in de slaapkamer en spice things up met de Hunkemöller Private Collection. Van kant tot spannende tools voor in de slaapkamer. Dat wordt een fijne home stay!

#1 – een gouden ‘kantje’

Verras je partner én jezelf eens met het dragen van spannende kanten details. Van pikante body’s tot mooie slips, in zwart of dieprood. Super sexy lingerie!

#2 – sexy accessoires

Spice jouw lingerie outfit up met een zijden kimono, visnetkousen of een satijnen jurkje. Zo blijft er nog íets voor de verbeelding over!

#3 – 50 shades

Zoek je graag de grens op? De nieuwste Private collectie van Hunkemöller is geïnspireerd op Japanse bondage. Dit is terug te zien door het gebruik van banden, touw, kettingen en lint. 50 shades of spannend!!

Met deze lingerie kun je je niet anders dan sexy voelen lijkt me. Tease jouw partner met een sexy outfit, en geef een glimp van wat hem of haar te wachten staat! Inspiratie nodig voor een outfit voor het ‘onthullen’ van jouw ‘geheim’? Lees hier over de super sexy latex trend!

Leave a comment

Copyright © Stylemybrand