The future is here: de TMA Futura collectie van Silhouette

De zonnebril van de toekomst… Met zijn herinterpretatie van de klassieke Futura brillen, in een limited edition versie, heeft de Oostenrijkse premium brillenfabrikant Silhouette een futuristische collectie gecreëerd die ons een glimp van de toekomst geeft. Sinds het debuut in de jaren zeventig heeft de Futura collectie van Silhouette een wereldwijde sensatie veroorzaakt en is het model gedragen door internationale sterren die op slag verliefd werden op het opvallende oversized montuur. Vandaag de dag spreekt de TMA Futura een nieuwe generatie aan. Ben jij daar één van?

Opvallend design

Door zijn populariteit hebben we het opvallende TMA montuur in de loop der jaren in verschillende uitvoeringen gezien. De nieuwe TMA Futura collectie combineert de legendarische glamour van het originele ontwerp uit de jaren 70 met light management en vooruitstrevende technologieën. Wist je dat de TMA Futura wereldwijd zelfs in kinderkamers te vinden is? Speelgoedfabrikant Mattel ontwierp een speciale Barbiepop met een trendy Futura zonnebril van de toekomst.

Ingetogen kleuren

In tegenstelling tot de heldere kleuren van eerdere modellen, heeft het nieuwe ontwerp een meer ingetogen en glanzend palet dat overeenkomt met de manier waarop we in 2020 naar de toekomst kijken. Een bril die elke outfit dan ook zal complimenteren. En wat mij betreft dan ook een must-have voor dit zomerseizoen!

Zonnebril van de toekomst: Silhouette Light Management

De Oostenrijkse premium brillenfabrikant Silhouette wijdt zich aan het creëren van hoogwaardige ontwerpen met maximale functionaliteit en bescherming. Ook de TMA Futura collectie heeft dan ook gepatenteerde Silhouette Light Management®-technologie glazen. Deze glazen bieden de beste bescherming tegen schadelijke uv-stralen en blauw licht. Voor brillenglazen op sterkte is er ook een Silhouette Vision Sensation® verkrijgbaar. Handig voor de bril- en lenzendragers onder ons.

Zonnebril van de toekomst

Alle zonnebrillentrends van 2020? Je vindt ze hier.

Leave a comment

Copyright © Stylemybrand