Bert & Eline
Bert & Eline
j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Search

Het aanzoek

Popping the question

En daar zat hij opeens, op zijn knieën op de Magere Brug, starend in haar betraande ogen. "Vraag het dan, anders geloof ik het niet!", stotterde ze door haar tranen heen. En daar was hij, die ene allesomvattende vraag. De vraag waar zij altijd van gedroomd had.. Je kan wel raden wat het antwoord is geweest!

save the date
Party planning

Save our date!

We weten dat het nog even duurt, maar zet jij 21 juni 2025 alvast in je agenda? We zouden het geweldig vinden als je deze dag samen met ons komt vieren! Op een schitterend landgoed midden op de Veluwe. De uitnodiging met meer details volgt later, maar mocht je nieuwsgierig zijn; neem dan alvast een kijkje naar het (weekend) programma hieronder. Last but not least for now: geef jezelf die 21e een dagje (of doe eens gek, een heel weekend..) vrij, want dit feestje wordt zonder kinderen gevierd!

A sneak peek... van Landgoed Welna, Epe

note to self
RSVP

Weet jij nu al zeker dat je erbij bent? Vul dan alvast de RSVP in na het lezen van het programma. Helpt ons weer met plannen!

d

Wedding Weekend 2025

We hebben ontzettend veel zin in onze trouwdag, maar eigenlijk bouwen wij er heel het weekend een feestje van. Met onze familie en getuigen slapen wij van vrijdag 20 t/m zondag 22 juni 2025 op het landgoed. Uiteraard hadden we graag iedereen heel het weekend uitgenodigd, maar de loterij hebben we helaas nog niet gewonnen 😉 Maar, mocht je nu denken, dat weekend feestje wil ik absoluut niet missen! Niet getreurd, je kunt de barbecue op vrijdagavond, jouw overnachting op onze mini-camping en de uitbrak-brunch op zondag hieronder bijboeken. En stiekem zouden wij het natuurlijk hartstikke leuk vinden als je dat doet! Ben jij erbij? Laat het ons weten!

vrijdag 20 juni
Let's get this party started

Vrijdagavond steken we de barbecue aan en luiden we het feestweekend in stijl in.

vrijdag 20 en zaterdag 21 juni
Camping Rijnberg-Heeres

Geen zin om naar huis te gaan? Je kunt gratis op onze mini-camping staan. Reserveer op tijd want er is beperkt plek. Liever een hotel? Deze zijn er genoeg in de omgeving!

Zondag 22 juni
Welke kater?

The day after.. dat vraagt om nazorg. Zin om met ons te brunchen? Boek je plekje bij ons aan tafel om even heerlijk bij te komen.

Contact

Heb je vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over ons trouwweekend. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie (idocrew2025@gmail.com). De officiële uitnodiging volgt later. Hierin vind je alle details over onze grote dag en de andere activiteiten tijdens het weekend. Weet je nu al helemaal zeker dat je er bij bent? Vul dan direct de RSVP in. Is dat ook weer geregeld 😉