j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Search

Capsule Studio Amsterdam

Capsule Studio Amsterdam

Capsule Studio is een modemerk gevestigd in Amsterdam, opgericht door Anna en Sebastian, dat opvallende kledingstukken voor de garderobe van vrouwen creëert en tegelijkertijd verantwoorde lokale productie ondersteunt. De naam van het merk is zorgvuldig gekozen om hun filosofie te benadrukken: het creëren van een multifunctionele garderobe bestaande uit een paar items die gemakkelijk samen of afzonderlijk gestyled kunnen worden, binnen elke nieuwe collectie. Het statementstuk van het merk is hun ongelooflijke power suit. Een echt iconisch item dat elke eigenaar ervan zelfverzekerd, stijlvol en verfijnd doet lijken.

Capsule Studio Amsterdam: power suits & cosy outfits

Capsule Studio staat bekend als een slow fashion merk dat kleine collecties van hoogwaardige sleutelstukken creëert. De collectie bevat de ongelooflijke power suits in verschillende kleuren (denk aan roze, groen, maar ook wit en beige), evenals comfortabele kostuums in verschillende kleuren. Het unique selling point van het merk is dat je de verschillende items gemakkelijk kunt mixen en matchen en zo een unieke modieuze outfit kunt creëren voor elke dag van de week.

StylemyBrand Style Guide

Bij StylemyBrand houden we ervan om originele outfits te creëren met onze merken. We zijn helemaal fan van de power- en comfortabele suits van Capsule Studio en hebben een stylinggids gemaakt over hoe je jouw Capsule Studio Amsterdam-items kunt dragen en stylen.

 

Personal styling advies?

Naast het vertegenwoordigen van bedrijven helpt StylemyBrand ook individuen bij het creëren van hun persoonlijke merk. Ben je geïnteresseerd in welke outfit een stylist voor jou zou uitkiezen? Heb je een speciaal evenement en heb je advies nodig of kijk je uit naar hulp bij het schoonmaken en herinrichten van je garderobe? Bekijk dan onze pagina over persoonlijke branding.

Date:
Tags: