Inspiratie voor de feestdagen: een passend cadeau voor ieder familielid met Experiencegift

Elk jaar rijst er weer opnieuw de vraag: ‘welke cadeaus moeten Sinterklaas en de Kerstman nu weer kopen?’. Een waardevol cadeau uitzoeken is niet altijd makkelijk, want zoveel mensen zoveel smaken. Daar heeft het Nederlandse bedrijf Experiencegift wat op gevonden: giftcards voor hotelovernachtingen, vliegtickets en activiteiten. Sinterklaas (of de Kerstman) kiest het type giftcard en de ontvanger heeft de vrijheid om een cadeau uit te zoeken waar hij of zij blij van wordt. Wat is er nu waardevoller dan het geven van een onvergetelijke beleving? Met Experiencegift worden de feestdagen een stuk makkelijker: inspiratie voor cadeaus voor ieder familielid.

Cadeautips voor opa en oma

Veel grootouders krijgen er geen genoeg van; het spenderen van tijd met hun kleinkinderen. Geef opa en oma deze feestdagen een Activitygift cadeau en laat hen kiezen uit heel veel verschillende uitjes. Verken bijvoorbeeld Middelburg tijdens het spelen van een Escape-tour met een app. In deze tour reis je naar het jaar 1830 en ontmoet je Jean Baptiste de Loeil, een beroemde chirurg en maffiabaas die zichzelf in de problemen bracht. Tijdens het spel help je hem ontsnappen uit Middelburg via een geheime doorgang.

Meer cadeautips voor opa en oma?

Cadeautips voor pa en ma

Een nachtje weg, het perfecte cadeau voor vaders en moeders. De Hotelgiftcard verzilver je bij meer dan 550.000 hotels wereldwijd. Geef je ouders een bon cadeau en tip een overnachting bij Stadsvilla Mout in Schiedam. Een fris knus hotel in de buurt van het Schiedam Stedelijk Museum en het Streekmuseum Jan Anderson.

Meer cadeautips voor pa en ma?

Voor de grote (klein)kinderen: een droomreis

Help de grote (klein)kinderen sparen voor een droomreis of volgende vriendenvakantie met Flightgift. Lever met de cadeaubon een bijdrage aan dat felbegeerde vliegticket naar een droombestemming. Van Australië tot Kroatië en van Berlijn tot Barcelona. Een activiteit dichterbij huis cadeau geven?

Voor de kleine (klein)kinderen

Peppa Pig World: niets zo leuk voor kinderen om zich te verheugen op een bezoek aan een themapark. En er is vrijwel geen kind te vinden die niet van Peppa Big houdt. Een onvergetelijk cadeau voor de feestdagen is dan ook toegang tot Peppa Pig World in Londen. Peppa Pig World belooft de beroemde tv-show tot leven te brengen met negen fantastische attracties, waaronder Peppa’s Big Balloon Ride, Grandpa’s Little Train, George’s Dinosaur Adventure, en een reeks andere leuke activiteiten.

  • Meer cadeautips voor de kids?
  • Neem hen mee naar Toverland
  • Bezoek het NEMO museum en vertel elkaars ervaringen op een aansluitende boot tour over de Amsterdamse grachten
  • Ga naar de Efteling, leuk voor alle leeftijden

Voor het hele gezin: sneeuwscooteren in Finland

Liever een cadeau geven waar het hele gezin van profiteert? Met Experiencegift boek je diverse uitjes voor het hele gezin. Ervaar bijvoorbeeld de arctische streken tijdens een onvergetelijk familie-uitje in Rovaniemi, Finland. Je gaat sneeuwscooteren, bezoekt arctische dieren én ontmoet de kerstman, allemaal op één dag.

Over Experiencegift

Experiencegift is een snelgroeiend Nederlands bedrijf en het initiatief van Loes Daniels. Het bedrijf startte in 2014 met een hotel giftcard en breidde later uit met Flightgift en Activitygift. Met meer dan 550.000 hotels, 300 luchtvaartmaatschappijen en 50.000 activiteiten wereldwijd, bieden de giftcards van Experiencegift een groot scala aan belevingen. Het bedrijf behaalde in 2019 de eerste plek voor de Deloitte Fast 50 award en werd in 2020 nogmaals bekroond met de 7e plaats. Meer informatie over de cadeaubonnen is te vinden op:

https://www.hotelgift.com/nl/
https://www.flightgift.com/nl/
https://www.activitygift.com/nl/

7 Comments

Post a Comment