Nederlandse Experiencegift timmert aan de weg met cadeaukaart voor wereldwijde ervaringen

Amsterdam, 14 maart 2022 – Het Nederlandse bedrijf Experiencegift timmert aan de weg met zijn cadeaukaarten voor het geven van onvergetelijke belevingen. Naast de Flightgift en Hotelgift vouchers die wereldwijde avonturen mogelijk maken, brengt het bedrijf nu met trots Activitygift onder de aandacht. Activitygift geeft de ontvanger de mogelijkheid om een activiteit naar keuze uit 50.000 opties wereldwijd te boeken. Van sightseeing tot hiking, en van theater tot sport. Met deze cadeaukaart verlegt Experiencegift de grenzen en biedt het bedrijf één van de meest gevarieerde giftcards ooit.

Van vluchten tot hotelovernachtingen en activiteiten

Het Nederlandse bedrijf Experiencegift, opgericht door de ambitieuze Loes Daniels, startte met Hotelgift (2014), een giftcard die ingewisseld kan worden bij meer dan 270.000 hotels wereldwijd. Van luxe resorts op paradijselijke bestemmingen tot hotelketens in het stadscentrum, het bedrijf heeft de mooiste plekken wereldwijd weten aan te sluiten bij Hotelgift. “Met Hotelgift wilde ik het mogelijk maken om een unieke beleving cadeau te doen. Eén die niet alleen beperkt bleef tot overnachtingen in de grote ketens binnen de landsgrenzen, maar één die de grenzen overstijgt”, aldus Loes. Naast Hotelgift lanceerde het bedrijf ook Flightgift (2017) en nu dus ook Activitygift. De eerste dekt maar liefst 300 verschillende luchtvaartmaatschappijen die naar meer dan 980 bestemmingen vliegen en de tweede meer dan 50.000 activiteiten wereldwijd. Hiermee biedt Experiencegift een compleet scala aan belevingen die je eenvoudig cadeau kunt doen.

Meer dan een giftcard alleen

Niet alleen het grote aanbod maakt Experiencegift met zijn giftcards uniek. Het geven van een cadeau is volgens het bedrijf een persoonlijke aangelegenheid. Daarom is het mogelijk om op de website elk van de giftcards te personaliseren met een persoonlijke boodschap en afbeelding. Op deze manier krijgt de gever de mogelijkheid om het cadeau nog specialer en persoonlijker te maken. De giftcard is verkrijgbaar in een printbare versie in PDF, of als eGift die de ontvanger per e-mail krijgt. Daarnaast biedt Experiencegift ook de mogelijkheid om een luxe fysieke cadeaukaart gratis wereldwijd te ontvangen. Meer informatie: www.experiencegift.com

Over Experiencegift

Experiencegift is een snelgroeiend Nederlands bedrijf en het initiatief van Loes Daniels. Het bedrijf startte in 2014 met een hotel giftcard en breidde later uit met Flightgift en Activitygift. Met meer dan 550.000 hotels, 300 luchtvaartmaatschappijen en 50.000 activiteiten wereldwijd, bieden de giftcards van Experiencegift een groot scala aan belevingen. Het bedrijf behaalde in 2019 de eerste plek voor de Deloitte Fast 50 award en werd in 2020 nogmaals bekroond met de 7e plaats. Meer informatie over de cadeaubonnen is te vinden op:

No Comments

Post a Comment