Experiencegift

Inspiratie voor de feestdagen: dit zijn de leukste cadeaus voor winter addicts

Hoewel er veel mensen zijn die de kou het liefst mijden, zijn er genoeg die juist warmdraaien door de winter. Met de feestdagen in zicht zet Activitygift (bekend van Experiencegift) de leukste cadeau inspiratie voor winter addicts op een rij. Van een zoektocht naar het Noorderlicht in Finland tot ziplinen in Canada. Activitygift biedt toegang tot meer dan 50.000 activiteiten wereldwijd, waaronder heel veel belevingen in de sneeuw.

Voor de speurder: sneeuwscooter naar het Noorderlicht (Finland)

Het Noorderlicht ontstaat wanneer elektrisch geladen deeltjes van de zon via de noord- of zuidpool van de aarde binnendringen in de dampkring met een geweldig lichtspektakel als gevolg. Tijdens een sneeuwscootertocht in Rovanieme (Finland) ga je met een gids op zoek naar het Noorderlicht en beleef je een echte Finse winter BBQ met rendierworst en warme drankjes. Een perfect cadeau voor iedereen die het Noorderlicht op zijn of haar bucketlist heeft staan.

Meer informatie

Voor de natuurliefhebber: tour naar de Mýrdalsjökull-gletsjer (IJsland)

De natuurliefhebber is op zijn best in de natuur, dus wat dacht je van het geven van een tour naar de Mýrdalsjökull gletsjer in het zuiden van IJsland? De hoogste toppen van de gletsjer bereiken maar liefst 1.493 meter en ooit bedroeg de totale oppervlakte van het ijs zo’n 595 km². De tour neemt je mee naar de top voor een adembenemend uitzicht.

Meer informatie

Voor de doener: bouw een iglo (Andorra, Spanje)

Voor iemand die graag actief is of het snel koud krijgt in de sneeuw is dit winterse cadeau wel heel erg passend. Tijdens een workshop leer je je eigen iglo maken in het winterse landschap van Andorra. Van sneeuwblokken tot sneeuwhuis; na deze dag weet jij als geen ander hoe je een woonplek creëert met alleen sneeuw en ijs.

Meer informatie

Voor de durfal: ontdek de langste zipline van Canada

Ziplinen? Dat is één, maar ziplinen over een magisch winters landschap is wel een schepje er bovenop doen. In 4×4 off-road beklim je de top van Rainbow Mountain in Whistler (Canada), met een geweldig uitzicht over de vallei en de eeuwenoude bossen. Ingesnoerd en wel raas je op zo’n 200 meter hoogte langs de kilometer lange zipline weer naar beneden. Een adrenaline kick voor de echte durfallen.

Meer informatie

Voor de kunstenaar: tocht naar de Barbara Waterfalls (VS)

Dat de Barbara Falls in Alaska (VS) een echte trekpleister zijn in de zomer is niet verrassend, maar dat de watervallen in hartje winter ook spectaculaire plaatjes opleveren wist je misschien niet. Zodra de temperatuur beneden het vriespunt daalt, bevriest de waterval. Het water verandert in een ijzig blauwe sculptuur waar menig kunstenaar aan zal proberen te tippen. Een bron van kunstachtige inspiratie.  

Meer informatie

Over Activitygift

Activitygift is onderdeel van Experiencegift, een snelgroeiend Nederlands bedrijf en het initiatief van Loes Daniels. Het bedrijf startte in 2014 met een hotel giftcard en breidde later uit met Flightgift en Activitygift. Met meer dan 550.000 hotels, 300 luchtvaartmaatschappijen en 50.000 activiteiten wereldwijd, bieden de giftcards van Experiencegift een groot scala aan belevingen. Het bedrijf behaalde in 2019 de eerste plek voor de Deloitte Fast 50 award en werd in 2020 nogmaals bekroond met de 7e plaats. Meer informatie over de cadeaubonnen is te vinden op:
https://www.hotelgift.com/nl/
https://www.flightgift.com/nl/
https://www.activitygift.com/nl/

###

NOOT VOOR DE REDACTIE, NIET VOOR PUBLICATIE
Voor interview-verzoeken, beeldmateriaal en extra informatie over Experiencegift, neem contact op met Eline Heeres.

Eline Heeres
eline@stylemybrand.nl
+31 (0)6 145 18235
www.stylemybrand.nl

15 Comments

Post a Comment