j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Search

StylemyBrand
Capsule Studio StylemyBrand

Capsule Studio lanceert unisex comfy suit collectie voor Valentijn

Capsule Studio, het Amsterdamse slow fashion merk bekend van zijn stijlvolle power suits in sprekende kleuren, komt met een unisex comfy suit capsulecollectie speciaal voor Valentijn. Geproduceerd in Portugal en gemaakt van duurzaam materiaal is dit hét perfecte cadeau voor Valentijn 2022. Een cadeau dat inspeelt de vervaging van de gendergrenzen.

Capsule Studio lanceert unisex comfy suit collectie voor Valentijn

Unisex is hot

Gendergrenzen vervagen, iets wat zich nadrukkelijk uit binnen de mode-industrie. Mode wordt steeds genderneutraler en de scheidslijn tussen typische mannen- en vrouwenitems vervaagt. En zo zijn er ook winkels die afstappen van het idee van een speciale mannen- en vrouwenafdeling. Verder varen grote wereldsterren als Harry Styles goed op deze trend waarmee zij tegen de maatschappelijke perceptie van gender aanschuren. Mode is een manier om jezelf uit te drukken, iets wat gender overstijgend is. Het in Amsterdam geboren slow fashion merk Capsule Studio Amsterdam beantwoordt met haar nieuwe Unisex Cosy Capsule collectie aan de vraag naar comfortabele unisex fashion pieces. “Wij bij Capsule Studio zijn gaan experimenteren met deze unisex trend, wat geresulteerd heeft in een fantastische capsule collectie die zowel door mannen als vrouwen gedragen kan worden. Hoewel Capsule Studio zich voornamelijk op de vrouwelijke consument richt, is deze collectie er één waarin mijn liefde voor mode én voor mijn zakenpartner, tevens man, in samenkomen”, aldus Anna Makarova, oprichtster van het merk.  

Capsule Studio lanceert unisex comfy suit collectie voor Valentijn

Eerlijke mode

De nieuwe capsulecollectie Unisex Cosy Capsule is geschikt voor elk type lichaamsvorm en maat. De hoogte van de joggingsbroek, evenals de taille van de broek is verstelbaar dankzij een elastische binnenband. De sweatshirts hebben een oversized pasvorm voor een extra comfortabel gevoel en lazy look en zijn verkrijgbaar in de kleuren Burgundy Red en Blueberry Blue. De katoenen sets worden volgens Capsule Studio’s belangrijkste duurzaamheids- principes in gedachten geproduceerd in Portugal. Dit betekent een lokale en eerlijke productie met minimale milieu-impact, gebruik van biologische materialen en groenere logistieke opties. Het merk werkt op basis van een no-restock methode, wat betekent dat er slechts een beperkt aantal pakken verkrijgbaar is. “Op deze manier voorkomen wij overproductie en bieden wij onze klanten echt iets unieks. Koop je iets bij Capsule Studio dan weet je zeker dat je niet heel veel anderen in dezelfde items zal tegenkomen”, licht Anna toe.

Jogginsbroek € 90 en Sweatshirt € 90 via capsulestudio.net.

Over Capsule Studio

Capsule Studio staat bekend als een slow fashion merk dat kleine collecties van hoogwaardige key items ontwerpt en produceert. De filosofie achter het merk is gebaseerd op het concept ‘capsule collectie’, wat betekent dat elke collectie een multifunctionele kledingkast vormt die bestaat uit een paar items die eenvoudig samen of apart gestyled kunnen worden. Hiermee beantwoordt het merk aan de vraag naar unieke, trendy kleding, die ook nog eens op duurzame wijze en 100% binnen Europa geproduceerd wordt. Voor het ontwerpen van de collecties laat Anna zich inspireren door zelfverzekerde, succesvolle en ondernemende vrouwelijke voorbeelden uit haar netwerk die het principe van women empowerment onderstrepen.

Meer informatie: www.capsulestudio.net

Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.